Profiteer van subsidie voor pompen

Per 1 januari 2016 geldt er, vanwege de ISDE-regeling, een subsidie op onder andere warmtepompen. Het aantal aanvragen is daardoor haast verdubbeld. Goed nieuws voor de fabrikanten en leveranciers in de pompentechniek dus! Nu de subsidieregeling zo versoepeld is, is het tijd een grondig kijkje te nemen in de wereld van de pompentechniek.

Groot voordeel

Besloten is nu dat op een warmtepomp gemiddeld een bedrag tussen de 500 en 2500 euro kan worden teruggekregen. Dit bedrag wordt uitgekeerd aan de eigenaar van de installatie, of dat nou een particulier, een bedrijf of een instelling is. Dankzij dit besluit zijn warmtepompen vaak tot de helft goedkoper! Omdat hiermee een belangrijk argument tegen de warmtepomptechniek, namelijk de hoge aanschafprijs, ontkracht is, is deze techniek aantrekkelijker geworden in de traditionele verwarmingsmarkt. Zo zoekt de warmtepomp op beurzen al volop de samenwerking met de HR-ketel op. Dit maakt hem bijvoorbeeld aantrekkelijk voor renovatieprogramma’s, maar ook om zekerheid te bieden voor projecten waarbij een hogere temperatuur benodigd is.

Vele jaren ervaring

Jansen Pomp- en watertechniek is een leverancier in pompen, die enorm veel profijt haalt uit deze nieuwe subsidieregeling. Het bedrijf, met al meer dan 20 jaar ervaring in de pompentechniek, levert diverse (vooraf grondig geteste) pomptypen vanuit verschillende pompmerken. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in onder andere pompinstallaties, beregeningssystemen, afvalwaterputten en diverse pomptypen. Voor elke situatie kunnen pompen snel geleverd worden. Jansen realiseert zich namelijk heel goed dat elke opdracht en elk huis uniek is. Pompen- en watertechniek is maatwerk en het pompenbedrijf zet dan ook alleen goed opgeleid en deskundig personeel in. Het bedrijf levert overigens niet alleen vele soorten en merken pompen van goede kwaliteit, het regelt ook de installatie en het onderhoud van pompen en systemen. Binnen het bedrijf is ruime kennis aanwezig op het gebied van diverse pomptypen, pompinstallaties, beregeningssystemen, afvalwaterputten en elke andere willekeurige pomptoepassing binnen de pompentechniek. Tot slot voorzien zij hun klanten ook nog in advies.

Verschillende pompen

De pompenbranche is ontzettend groot. Het is dus van groot belang eerst grondig onderzoek te doen naar welke pomp u het beste kunt gebruiken voor uw project. Hierbij een kleine selectie uit de vele diverse pompen:

  • Warmtepompen
  • Waterpompen
  • Hydrofoonpompen
  • Vuilwaterpompen
  • Hogedrukpompen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het grote assortiment van pomptypen, pompsoorten en pompmerken? Of bent u benieuwd naar welke pompsoorten waarvoor te gebruiken zijn? Neem dan een kijkje in de volgende pompencollectie of bel naar 0485-371318.

Reacties zijn gesloten.