Kies voor kleur in huis!

Breng meer leven in uw huis

Kleuren kunnen een groot effect hebben in huis. Wij als Nederlanders zijn echter een beetje saai op het gebied van kleur in het interieur. Waar u in het buitenland de meest prachtige kleuren in en om de huizen tegenkomt, kiezen wij als Nederlanders al snel voor wit of grijs. Kleuren kunnen een persoonlijke sfeer aan het huis geven. Kleur brengt meer dynamiek in huis en geeft u een prettig gevoel in uw eigen woning. Maar welke kleur past bij uw woning? In dit blog geven wij u een aantal tips op het gebied van kleurgebruik in huis. Zo voelt u zich straks weer helemaal goed in uw eigen huis.

Stel de kleur af op de functie van de ruimte

Welke kleur u een ruimte geeft, kan het best worden bepaald door de functie die de ruimte heeft. Wilt u de studeerkamer een kleurtje geven? Dan is groen een goede keuze. Groen is namelijk rustgevend en dat is precies wat u wilt in een kamer waar u zich wilt concentreren. Dit geldt ook voor de slaapkamer. In de slaapkamer wilt u helemaal kunnen ontspannen. Een koele lichte kleur brengt dan het juiste effect. Heeft u een kleine ruimte? Dan kan een lichte kleur de kamer optisch groter laten lijken.

Stel een moodboard op!

Heeft u nog steeds niet de juiste keuze kunnen maken wat betreft de kleur in uw huis? Maak dan eens een moodboard! Door allerlei plaatjes op te zoeken die u inspireren, kunt u ontdekken welke kleuren u mooi vindt. Maak bijvoorbeeld gebruik van een moodboard op Pinterest. U merkt dan snel genoeg welke kleurnuances de boventoon voeren. Zo vindt u precies de kleur die u wenst. Toch behoefte aan hulp bij het uitkiezen? Vraag een vakkundig schildersbedrijf om hulp. Zij geven u graag advies en helpen u met het aanbrengen van de gekozen kleur op de juiste manier.

Benader een vakkundig schildersbedrijf

Wilt u uw woning ook weer laten leven? Bent u klaar met dat saaie wit of grijs? Dan is het tijd voor kleur in uw huis! Zoek een schildersbedrijf bij u in de buurt en vraag om advies. Zij helpen u graag met het realiseren van een prachtig eindresultaat!

Reacties zijn gesloten.