Waarom een stukadoor inschakelen?

Wat zijn de meest voorkomende stucwerkzaamheden?

Stukadoors zijn het grootste deel van hun tijd bezig met het maken van wanden, plafonds en buitengevels. Naast dit stucwerk zijn er nog werkzaamheden voor de stukadoors te doen verrichten op het gebied van raap- en pleisterwerk, schuurwerk, sierpleisterwerk.

Stukadoors houden van doorwerken

Stukadoors werken met sneldrogende materialen. Dit wil zeggen dat iedere stukadoor goed moet nadenken over het soort klus waar hij aan begint. Wat is de oppervlakte van de wand of het plafond dat ik moet doen? Welk soort materiaal heb ik om te verwerken in het stucwerk? Hoe snel droogt dit materiaal en hoe snel moet ik werken om een mooi geheel te krijgen? De stukadoor moet met al deze aspecten rekening houden om een goed “stuc werk” af te kunnen leveren. Heeft hij te lang nodig om een bepaalde oppervlakte af te krijgen dan is de kans groot dat dit een nadelig effect heeft op het eindresultaat.

Een voorbeeld van het werk van stukadoors

Voor de renovatie van een oud pand in de Randstad werd een bekend stukadoorsbedrijf ingeschakeld. De projectmanager van het bedrijf werd betrokken bij de uitwerking van de plannen voor de totale renovatie. Om tot het beste resultaat te komen werd het gewenste stucwerk ingepast in de overige nieuwe styling. Er was sprake van drie verdiepingen met in totaal 10 kamers. Voor iedere verdieping werd gekozen voor stucwerk geheel passend bij de stijl van de individuele verdieping. Door de samenwerking tijdens het gehele project kon worden gezorgd voor gevarieerd stucwerk binnen het gehele project.

Waar let u op bij het kiezen van stukadoors?

  • Kent u mensen die eerdere ervaring met een bedrijf hebben opgedaan?
  • Heeft het bedrijf reviews op internet?
  • Beschikt het bedrijf over ervaren en gediplomeerde medewerkers?
  • Heeft u een duidelijke offerte met een helder overzicht van de kosten
  • Is het bedrijf uw vertrouwen op voorhand waard?

Kies uit stukadoors die precies werken zoals u dat wenst

Het talent van stukadoors gaat vooral om snelheid en nauwkeurigheid tijdens het werken. Dat is zeker specialistenwerk. Voorbeelden van het werk van vakkundige stukadoors vindt u bijvoorbeeld op de website van Restyle Stucadoors.

Reacties zijn gesloten.