Wie kunt u nog vertrouwen?

Geen zuivere koffie

Klusbedrijven stonden eerder dit jaar nog erg negatief in het nieuws. Er blijken namelijk klusbedrijven te zijn die ongevraagd bij mensen aanbellen om klussen uit te voeren. Zij vertellen dan dat ze een controle hebben uitgevoerd en zien dat het dak bijvoorbeeld lek is. Of dat het schilderwerk wel weer eens bijgewerkt mag worden. Vervolgens worden er prijsafspraken gemaakt om de klus uit te voeren. Maar deze klussen blijken later nog eens veel duurder uit te vallen dan besproken. Wat al helemaal tot crimineel werk behoort, is het via zo’n smoes de woning binnenkomen en vervolgens daar waardevolle spullen weghalen. U begrijpt, blijkbaar rijden er een hoop ‘klusbedrijven’ rond met snode bedoelingen! Hoe weet u nou of u met zo’n bedrijf te maken heeft? En wat kunt u doen om uzelf hiertegen te weren? Wij vertellen het u in dit blog!

Accepteer nooit ongevraagde controles

Regelmatig voeren deze ‘klusbedrijven’ ongevraagd controles uit op woningen. Zij bellen vervolgens bij de bewoners aan met de melding dat de dakkapellen moeten worden schoongemaakt, de schoorsteen geveegd moet worden, of dakgoten gereinigd moeten worden. Maar: u heeft hier helemaal niet om gevraagd! Schakel in zo’n geval de politie in. U wilt namelijk niet het slachtoffer worden van criminele praktijken. Heeft u dus binnenkort een klus die uitgevoerd moet worden? Zorg dat u wel in zee gaat met een écht klusbedrijf. Lees snel verder om te ontdekken waar zo’n bedrijf aan voldoet.

Kwaliteitskenmerken van een echt klusbedrijf

Bouwbedrijven die betrouwbaar zijn, zijn aan enkele kenmerken te herkennen. Wij wijzen u hier graag op. Immers, hoe vaker de neppe klusbedrijven de deur worden gewezen, hoe groter de kans dat we enkel de juiste, échte bedrijven overhouden. Wilt u ook hieraan bijdragen? Maak dan de juiste keuzes. Zoekt u zelf naar een bouwbedrijf? Let dan op de volgende kwaliteitskenmerken:

  • Allround diensten
  • Ervaren vakmensen
  • Vakkundige medewerkers
  • Vrijblijvende offerteaanvraag
  • Professioneel advies op maat

Kies ook voor betrouwbaarheid

U begrijpt, er zijn nog genoeg bouwbedrijven die wél te vertrouwen zijn. Schakel dus zo’n bedrijf in. Dit leidt tot een mooie win-win-situatie. U heeft namelijk dan een betrouwbare partner gevonden. Eentje die niet achteraf veel meer geld vraagt dan afgesproken. Daarnaast ontvangt u via een betrouwbaar bedrijf precies het resultaat dat u wenst. Uw keukenkastjes hangen bijvoorbeeld weer recht. Of uw badkamer is perfect gerenoveerd. Een ander belangrijk voordeel is dat u met het kiezen van een echt klusbedrijf de louche bedrijven geen enkele kans geeft. Kortom, kies ook voor een betrouwbaar klusbedrijf. Klusbedrijf Dubbeldam bijvoorbeeld. Bekijk alvast de website of dit bedrijf uw vertrouwen mag winnen.

Reacties zijn gesloten.