Inbrekers slaan nog veel te eenvoudig hun slag

Goede inbraakpreventie helpt

Is uw hang- en sluitwerk verouderd of kapot? Dan heeft u in De Bilt baat bij een goede slotenmaker. Overigens niet alleen in De Bilt, maar eigenlijk overal in Nederland. Schakel daarom de slotenmaker in De Bilt of elders in als uw hang- en sluitwerk voor verbetering vatbaar is. Haperende sloten en sloten die meer dan 10 jaar oud zijn kunnen meestal de moderne inbreker niet weerstaan. Meent u nog te beschikken over goede sloten? Zijn deze sloten meer dan 10 jaar oud? De kans is dan groot dat u toch een slotenmaker in De Bilt of elders nodig heeft. Dat komt, omdat het slot zelf vaak nog wel goed is, maar de slotplaat is niet meer bestand tegen de moderne inbrekersmethoden. Vraag uw slotenmaker maar eens om advies.

Maak het ze niet te gemakkelijk met uw eigen gedrag

Inbrekers maken nog veel te vaak gebruik van onze eigen slordigheid of naïviteit. Vergeetachtig of gewoon niet gewend om de voordeur in het slot te draaien? Probeer er eens wat bewuster mee om te gaan. Door goed op te letten bij het verlaten van de woning en alert te zijn, zorgt u ervoor dat u er wél aan denkt om de deur op slot te doen. Een dagje of avondje uit met het hele gezin? Niemand thuis? Laat die gezellige post op Facebook dan vooraf nog even weg. Plaats de foto’s en berichten gewoon achteraf. Vaak is dat trouwens nog boeiender voor uw Facebook vrienden ook. Inbraak kan u overkomen. Zullen we het dit boevengilde, door wat zorgvuldiger om te gaan met ons eigen gedrag, niet al te gemakkelijk maken?

5 Redenen voor inbrekers om juist bij u hun slag te slaan

Wilt u de slotenmaker in De Bilt of elders buiten de deur houden? Neem dan een voorbeeld aan deze situaties. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u de slotenmaker in De Bilt of waar dan ook, juist wel nodig heeft;

  • U bent overduidelijk niet huis
  • Uw voordeur is eenvoudig open te flipperen (niet op slot)
  • Uw hang- en sluitwerk is verouderd
  • U post op social media dat bij u niemand thuis is
  • Gordijnen/luxaflex open en het licht uit in de avonduren

Heeft u een slotenmaker in De Bilt nodig?

Een moderne slotenmaker zorgt ervoor dat hij altijd bereikbaar is. Dat geldt in de Bilt evengoed als ergens anders. Een slotenmaker hoort u 24 uur per dag en op iedere dag van de week te bereiken. Bij voorkeur zal de slotenmaker binnen een half uur bij u op de stoep staan. De slotenmaker in De Bilt heeft uiteraard de beschikking over A-merk sloten die voldoen aan het PolitieKeurmerk Veilig Wonen. Een slotenmaker in De Bilt die aan alle criteria van de moderne slotenmaker voldoet is sleutel King. Bezoek de website voor de contactgegevens van deze slotenmaker in De Bilt.

Reacties zijn gesloten.