Pallets kopen? Dit zijn uw keuzes!

Pallets in alle soorten en maten

Om goederen te transporteren, heeft u de keuze uit diverse pallets. Denk aan balkpallets, chemie pallets, display pallets, houten pallets, maar ook pallets van plastic. Elke vorm van transport behoeft weer een andere soort pallet. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn de juiste keuze uit al deze pallets te maken. Welke pallet is het meest geschikt voor uw vorm van transport? In dit blog helpen wij u op weg! Zo kunt u de juiste pallets kopen voor uw situatie.

Houten balkpallets

Kies voor houten balkpallets indien u extra zware objecten wilt vervoeren. Deze pallets worden vaak gebruikt in de beton- en steenindustrie. De pallets bevatten extra balken, geplaatst over de lengte en breedte, waardoor de draagkracht groter is. Let wel op dat houten pallets slechts vanaf twee kanten toegankelijk zijn voor uw heftruck.

Chemie pallets

Bent u op zoek naar pallets met diverse draagvermogens? Kies dan voor de chemie pallets. Deze pallets zijn sterk van materiaal en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Wat voor materiaal u ook wilt vervoeren, bij chemie pallets vindt u zeker de juiste afmetingen voor uw producten.

Display pallets

Gaat uw voorkeur meer uit naar lichtgewicht pallets op poten of wieltjes? Display pallets worden veelvuldig gebruikt in supermarkten. Hierop kunt u al uw waren gemakkelijk uitstallen en verplaatsen. Daarbij kunt u door middel van karton een advertentie op uw display zetten, zodat uw product goed in de aandacht komt.

Plastic pallets

Bent u op zoek naar een duurzamer alternatief? Ga dan voor plastic pallets. Deze zijn in alle gangbare maten verkrijgbaar en daarbij voor vele industrie├źn inzetbaar. Een plastic pallet is duurzamer dan een houten model, omdat deze 10 jaar meegaat. Bij een houten pallet is dit slechts 5 jaar.

Europallets


Bent u op zoek naar een houten pallet met een specifieke afmeting van 120 x 80 cm? De Europallet is de meest gebruikte pallet in Europa. Nieuwe Europallets worden vaak gebruikt voor het maken van pallet meubels, terwijl de oude varianten worden ingezet voor zowel de logistiek als transport.

Amerikaanse pallets

Zoekt u een sterke balkpallet? De Amerikaanse pallets zijn beresterk. Ze bevatten 7 sterke daklatten en zowel een 2-weg als 4-weg insteek. Ideaal voor zwaar transport.

Een ruim aanbod

U leest het al, pallets zijn er in alle soorten en maten. Voor welke pallet gaat u? Wij hopen u via dit blog kennis gegeven te hebben van de verschillende soorten pallets waar u uit kunt kiezen. Wij wensen u veel succes bij de keuze voor uw ideale pallet!

Reacties zijn gesloten.