Alles over elektrische garagedeuren

Laat uw garage voorzien van een elektrische garagedeur

Wilt u uw woning volledig smart maken? Vergeet dan ook uw garage niet! Laat deze voorzien van een elektrische garagedeur. Bij de behoefte aan een smart woning, wordt vaak wel gedacht aan een ingenieus lichtsysteem. U hoeft in huis maar te zeggen op hoeveel percentage u uw verlichting aan wenst en het wordt automatisch voor u geregeld. Hetzelfde geldt voor het regelen van de temperatuur in uw huis. Zelfs gordijnen kunnen tegenwoordig automatisch en geheel smart geopend en gesloten worden. Maar denk ook eens aan die belangrijke plek net buiten uw huis: de garage! Als u écht smart wilt wonen, kiest u ook voor een elektrische garagedeur.

Dit zijn de voordelen van een elektrische garagedeur

Houdt u van het gemak iets met slechts één klik op de knop te kunnen bedienen in huis? Gun uzelf dit comfort dan ook net buiten huis. Voelt u er niets voor elke keer als u wilt vertrekken of arriveert eerst de garagedeur handmatig te moeten openen? En deze daarna weer handmatig te moeten sluiten? Ook in de stromende regen? In dat geval biedt een elektrische garagedeur uitkomst. U stapt uw auto in en klikt vanuit uw auto op een handzender. Deze stuurt een signaal naar uw elektrische garagedeur, waardoor deze direct opent. Bent u uw garage uitgereden en klaar om te vertrekken? Dan klikt u nogmaals op deze zender, waardoor uw garagedeur weer sluit. Met als gevolg een compleet dichte, inbraakveilige en aantrekkelijke garage.

Ontdek de marktleiders in elektrische garagedeuren

Wenst u dit gemak straks ook? Ga dan op zoek naar een aanbieder in garagedeuren die is erkend als een premium partner van een bewezen merk in elektrische garagedeuren. Wij gingen op zoek naar zo’n merk en kwamen terecht bij Hörmann. Deze specialist maakt garagedeuren die zeer snel, comfortabel en veilig te openen zijn met een handzender. U kunt kiezen uit de SupraMatic of de meer voordelige ProMatic. Zelfs in garages zonder stroomaansluiting zijn elektrische garagedeuren te plaatsen. Eenvoudig dankzij een meegeleverde accu. Daarnaast kunt u kiezen voor de Hörmann BiSecur-gateway. Hiermee kunt u uw garagedeur en zelfs andere apparaten comfortabel besturen met uw smartphone of tablet.

Kies ook voor een elektrische garagedeur

Bent u overtuigd van de voordelen van een elektrische garagedeur? Maak dan een afspraak met een specialist in bijvoorbeeld Hörmann garagedeuren. Vraag uitvoerig naar alle mogelijkheden, eigenschappen en prijzen en kies aan de hand daarvan uw gewenste elektrische garagedeur uit!

Reacties zijn gesloten.