Het belang van gedegen bouwadvies

Als u iets wilt laten verbouwen

Iedereen droomt wel eens van verbouwen. De badkamer bijvoorbeeld. Die zou toch stukken mooier en praktischer zijn als het badmeubel net een beetje smaller zou zijn. En de douche dan juist weer wat breder. Maar waar hangt u dan de handdoeken? En op die schuine muur een spiegel plaatsen, is natuurlijk niet zo handig.. En dan hebben we nog niet eens over de loopruimte gehad.. Laat staan de kosten..! Kortom, voor een beetje renovatie is het nodige bouwadvies geen overbodige luxe. Iedereen droomt wel eens van het verbouwen van een badkamer of keuken. Maar als er daadwerkelijk iets op papier moet komen, weet de gemiddelde bewoner geen lijn te zetten. Geen berekening te maken. En geen nuttige leveranciers op te noemen. Schakel daarom een bouwbedrijf in dat u kan voorzien van een gedegen bouwadvies.

Onduidelijkheid over wat valt onder renovatie

Niet alleen voor bewoners die graag wat laten verbouwen is ’renovatie’ een lastige kwestie. Ook de Belastingdienst breekt zijn hoofd hier veelvuldig over. Momenteel worden veel leegstaande kantoorpanden omgebouwd tot wooneenheden. Dat lijkt een duidelijke zaak. Echter, wat betreft de BTW is het van belang of er bij zo’n transformatie sprake is van ‘vernieuwbouw’. Immers, de levering van nieuw vervaardigde gebouwen is belast met BTW. Spreken we nog over een oud gebouw, dan is dit vrij van BTW, maar belast met overdrachtsbelasting. Als bouwbedrijven dus een kantoorpand verbouwen tot woonunit, is het van groot belang vantevoren vast te stellen of er na de renovatie sprake is van een nieuw vervaardigd gebouw of een oud gebouw. Als u uw badkamer of keuken wilt laten verbouwen, zult u niet snel tegen zulke grote vraagstellingen oplopen. Maar ook in die gevallen is bouwadvies erg gewenst. Ga daarvoor op zoek naar een betrouwbaar en bewezen bouwbedrijf.

Een correct bouwbedrijf is te herkennen aan…

Kortom, u moet op zoek naar een bouwbedrijf dat naast correct werk ook het juiste bouwadvies levert. Zo’n bedrijf is te herkennen aan het feit dat zij een totaalpakket aanbieden. Een kwalitatief bouwbedrijf is immers van alle markten thuis. Zo werken met:

  • Nieuwe materialen
  • Voordelige tarieven
  • Vrijblijvende offertes
  • Ervaren specialisten
  • Passend bouwadvies

Schakel de juiste expert in

Wilt u ook uw badkamer of keuken laten verbouwen? En heeft u vragen over hoe u deze renovatie het beste, het voordeligst en het verstandigst kunt laten uitvoeren? Schakel dan een bouwbedrijf in dat u meteen kan voorzien van het beste bouwadvies!

Reacties zijn gesloten.