Lente: tijd om te klussen!

Schakel de vakman in!

Voor veel mensen is het aanbreken van de lente en daarmee het zachte weer, de ideale gelegenheid om aan een grote schoonmaak te beginnen en om klusjes op te pakken die tijdens de wintermaanden zijn blijven liggen. Sommige klusjes kunt u heel goed zelf aanpakken. Bij andere klussen is het verstandiger om deze over te laten aan de vakman zoals de schilder of stukadoor. In dit blog leest u meer over de voordelen van klussen in de lente!

Voordelig uit met de vakschilder

Voor veel mensen betekent de lente: de grote lenteschoonmaak én het onder handen nemen van de buitenboel. Niet alleen biedt het zachte lenteweer ideale omstandigheden om in en rondom huis bezig te zijn, het is bovendien vaak nog voordelig ook. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van een vakschilder. In veel gevallen kan de schilder bij woningen ouder dan 2 jaar 6% BTW rekenen over de arbeidskosten, in plaats van de gebruikelijke 21% BTW. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s!

Een goede investering

Goed schilderwerk zorgt enerzijds voor een verzorgde uitstraling van je woning. Anderzijds wordt hiermee tevens de waarde van je woning verhoogd. Ook beschermt de professionele verf de woning tegen regen, zon hagel en wind en wordt de levensduur van het schilderwerk ermee verlengd. Kortom: goed schilderwerk is een buitengewoon slimme investering.

Waarom de keuze voor een schildersbedrijf?

Schilderen is een vak apart. Het vraagt om kennis en kunde. Kennis over het juiste gebruik van diverse verfsoorten en kunde om voor een strakke afwerking te zorgen. Besteed uw verfklus dan ook uit aan een professioneel schildersbedrijf! Zo bent u verzekerd van een prachtig en strak resultaat. Tevens kan de schilder u adviseren over het onderhoud van uw woning.

Bereid u voor en vraag om offertes

Begint het ook bij u te kriebelen en wordt het weer tijd voor onderhoud aan uw woning? Vraag dan diverse offertes aan en laat u goed informeren over de mogelijkheden van het laten opknappen van uw woning. Immers, een goede voorbereiding en oriëntatie scheelt u het halve werk. Vraag ook eens in uw omgeving na welke klusbedrijven uw familieleden of kennissenkring aanraden. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbaar en vakkundig klusbedrijf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *