Administratie uitbesteden voor intermediairs

Administratie uitbesteden voor intermediairs

Benut je talenten en tijd beter met payroll

Een intermediair, een persoon of bedrijf behorende tot de financiële dienstverlening, treedt op als bemiddelaar om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dat is bijvoorbeeld een uitzendbureau of bemiddelingsbureau. Goed in matchen, maar vooral bezig met financiële en salarisadministratie. Jammer, want de talenten van intermediairs liggen juist in het vinden van de juiste mensen voor de juiste taken. Hoe los je dit op? Payroll! Payrollbedrijven bieden hun diensten ook aan aan intermediairs. Hoe dat precies werkt, lees je in deze blog.

Nooit meer uren administratief werk

Je bent druk bezig met het vinden van de beste kandidaat voor de perfecte baan bij de juiste werkgever. Een match! Wat een geweldig gevoel. Daarna begint echter de ellendige administratieve rompslomp. Het is belangrijk om alle administratieve, financiële en juridische zaken op het gebied van salarisadministratie op orde te hebben. Toch zijn dit zaken die erg belangrijk zijn bij het runnen van een uitzend- of bemiddelingsbureau. Laat daarom een payrolldienst je uit de brand helpen! Deze neemt gemakkelijk de administratieve werkzaamheden van je over, zodat jij je kunt concentreren op het werven van kandidaten en het bedienen van klanten.

Voordelen van payroll voor intermediairs

Door de inwerkingtreding van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) zijn de regels en wetten met betrekking tot de flexibele arbeidsmarkt aangepast. Payroll heeft daardoor een eigen definitie gekregen en is niet langer een vorm van uitzendarbeid. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee voor intermediairs die gebruik willen maken van payroll. Uitzendkrachten merken geen verschil tussen payrolling en contracting, maar intermediairs wel. De voordelen van een dergelijke payrollovereenkomst zijn:

  • Zelf uw personeel rekruteren en aansturen
  • Medewerkers werken exclusief voor jou
  • De loonkosten worden voorgefinancierd
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Geen zorgen over salarisadministratie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *