Hebben aannemers het te druk?

Lange wachttijden

Het is erg druk voor de aannemer in bijvoorbeeld Den Haag. Het lijkt wel alsof iedereen een badkamer, keuken of dakkapel wilt laten (ver)bouwen. Deze enorme vraag naar aannemers zorgt ervoor dat bouw- en onderhoudsbedrijven het lekker druk hebben. Maar deze drukte heeft uiteraard ook een keerzijde. Toekomstige klanten moeten namelijk erg lang wachten voordat hun project uitgevoerd kan worden. Hoe hiermee om te gaan? U wilt immers zo snel mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe badkamer, keuken of dakkapel! Lees in dit blog hoe u precies die aannemer in Den Haag kunt vinden die wél tijd voor uw project wilt vrijmaken!

Veel voorraad aan werk

De topdrukte voor bouwbedrijven wordt bevestigd door het Economisch Instituut voor de Bouw. Zij geven aan dat een aannemer in Den Haag gemiddeld voor zo’n negen maanden werk in voorraad heeft. Het verschilt hierbij wel enorm of het een klein of groot bouwbedrijf betreft. Een klein bouwbedrijf kunt u vaak ‘al’ binnen zes maanden inschakelen. Een groot bedrijf heeft vaak pas een plekje in de agenda na maar liefst elf maanden. Voor sommige klussen is het geen probleem als er even op gewacht moet worden. Maar wat als u net een woning heeft gekocht? U wilt deze graag naar uw eigen smaak vormen. Hiervoor moeten de keuken en de badkamer misschien verbouwd worden. U probeert hiervoor een bouw- en verbouwbedrijf in te schakelen, maar ze kunnen allemaal pas over een lange periode beginnen aan het project. U zit als resultaat nog een klein jaar in uw nieuwe woning die helaas nog helemaal niet als thuis voelt. Dit wilt u voorkomen! Maar hoe dan..?

Kies een complete aannemer in Den Haag

Dé oplossing om uw project in Den Haag wél snel gereed te krijgen is het inschakelen van een complete aannemer. Deze aannemer in Den Haag is van alle markten thuis. U heeft dus voor elke klus de juiste vakman in dienst. Omdat u alles bij één bedrijf heeft ondergebracht, heeft u ook maar één aanspreekpunt. Dat communiceert wel zo efficiënt! Een complete aannemer in Den Haag is te herkennen aan de volgende diensten:

  • Dakdekkersbedrijf
  • Stucadoorsbedrijf
  • Installatiebedrijf
  • Schildersbedrijf
  • Tegelzetbedrijf

Kies voor een allround partner

U begrijpt, als u een bouw- en onderhoudsbedrijf inschakelt dat alle bovenstaande bedrijven vertegenwoordigt, dan weet u zeker dat uw klus snel, vakkundig en exact naar uw wens voltooid kan worden. Wij wensen u veel succes met uw zoektocht naar deze allround aannemer in Den Haag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *